Agymenés sci-fi és fantasy témakörben. Film, könyv, játék, ami csak szem-szájnak ingere. universalscifi@gmail.com

Bannerek

Csiripfal

Utolsó kommentek

  • mutant: @Rossi93: Ha elolvasol más bejegyzésemet is, akkor fel fog tűnni, hogy a retro vonal a kedvencem. ... (2013.10.20. 19:06) Fejsze, hideg, tűz
  • Syracuse: 1951-ben valószínűleg ezek a látványelemek első osztályúak voltak...erre nem gondoltál? (2013.10.20. 19:04) Fejsze, hideg, tűz
  • mutant: @Chelloveck: Meglesem,köszi! (2012.03.25. 13:49) Robot Jox
  • mutant: @Chelloveck: Meglesem,köszi! (2012.03.25. 13:49) Robot Jox
  • Chelloveck: Ez tetszeni fog: chelloveck.sfblogs.net/2012/03/25/the-making-of-robot-jox/ (2012.03.25. 13:40) Robot Jox
  • Utolsó 20

Címkék

Egy film, amit nem tudtam végignézni

2011.06.11. 06:00 - mutant

Címkék: film sci fi

Robot harcosok

rendező: Ian Barry
forgatókönyvíró: Stuart Gordon, Michael Berlin
jelmeztervező: Carol H. Beule
zene: Richard Band
producer: Loucas George
vágó: Errol Kelly

szereplő(k):
James Remar (Ray Gibson)
Kyle Howard (Zach Douglas)
James Tolkan (Quon)
James Lew (Darius)
Anthony Ogunsanya (Carlsen)
Dennis Creaghan (Dreesen)
Terry Markwell (Molly Douglas)

 

 

 

 

 

 

"2036-ot írunk. Egy idegen bolygó kegyetlen harcosai a Temidoxok uralják a földet és polgárait. Gigantikus, ember vezérelte robotok párbajoznak egymással a hatalomért. Mikor a földiek utolsó gladiátora is dzsungel mélyén fekszik eltemetve, az ellenálló maroknyi kis csapata, élükön Gibsonnal, elindul, hogy újra életet leheljen belé. Ez maradt a bolygó egyetlen esélye, hogy kivívja függetlenségét."

Ajajj, hol is kezdjem?! Az öcsém kérdezgetett, hogy emlékszem-e valami robot gladiátoros filmre. Rémlett, ezért el kezdtem vadul keresgélni. Hát, mint kiderült, ez nem az a film:D Közben eszembe jutott: a  Robot Jox című alkotás az. Megkaparintom azt is, és majd firkantok róla.

De térjünk vissza erre. Egyszerűen nézhetetlen és pocsék. Pedig szeretem a régi filmeket. Jobban is, mint a mai felhozatalt. De egy résznél bealudtam. Be is vallom, kb. 1 óra múlva kinyomtam:)

Pedig James Remar nagy kedvencem. Az igaz, hogy egyedül az ő színészi játéka értékelhető, de nem hinném, hogy büszke erre. A másik szereplő egy idegesítő kisfiú. Az anyja helyében már rég adtam volna neki 1-2 csattanós pofont. Főleg, amikor az anyját veszik elő a hülyesége miatt, ő meg a laptopját sajnálja. Merthogy feláldozta a gépét, hogy megtalálja Ray Gibsont, a nagy harcost. Pff... Igazi Zs-kategóriás alkotás.

"színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 89 perc, 1996" Ledöbbentem, amikor megláttam az évet. Teljesen a '80-as évek közepén készült alkotásokra hajaz. A zene, a ruhák, a színek. Beszéljen helyettem a trailer (ami igazi akció-áradatot ígér, ezt még sem kapjuk meg). Aki kedvet kap hozzá mégis, azt ne befolyásolja a véleményem.

 

Színészi játék: 3/10

Látványvilág: 3/10

Forgatókönyv/Sztori: 3/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://universal.blog.hu/api/trackback/id/tr442973384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása