Agymenés sci-fi és fantasy témakörben. Film, könyv, játék, ami csak szem-szájnak ingere. universalscifi@gmail.com

Bannerek

Csiripfal

Utolsó kommentek

  • mutant: @Rossi93: Ha elolvasol más bejegyzésemet is, akkor fel fog tűnni, hogy a retro vonal a kedvencem. ... (2013.10.20. 19:06) Fejsze, hideg, tűz
  • Syracuse: 1951-ben valószínűleg ezek a látványelemek első osztályúak voltak...erre nem gondoltál? (2013.10.20. 19:04) Fejsze, hideg, tűz
  • mutant: @Chelloveck: Meglesem,köszi! (2012.03.25. 13:49) Robot Jox
  • mutant: @Chelloveck: Meglesem,köszi! (2012.03.25. 13:49) Robot Jox
  • Chelloveck: Ez tetszeni fog: chelloveck.sfblogs.net/2012/03/25/the-making-of-robot-jox/ (2012.03.25. 13:40) Robot Jox
  • Utolsó 20

Címkék

Pinabubus más szerepben

2011.06.07. 11:31 - mutant

Címkék: film sci fi

Galaktikus támadás

 

Ne pazaroljunk arra karaktert, hogy ki rendezte és kik a szereplők. A címre kattintva eléritek. Annyi,hogy David Twohynak köszönhetjük a Chronicles of Riddick című filmet (ami nekem nagyon-nagyon tetszett!).

Jól emlékszem, amikor 11 éves koromban Csongrádon elvitt fater moziba. Ú...űrlényes film és Charlie Sheen!!! Szóval, amikor megtaláltam 700 forintért a Mirax gondozásában, azonnal lecsaptam rá. Meg kell, hogy említsem, a Mokép is kiadta, de ők 16:9-s képaránnyal. Aki egy B-kategóriás, izgalmas filmre vágyik, annak melegen ajánlom.

 

 

 

 

 

Nézzük a sztorit:

"Zane Zaminski (Charlie Sheen) rádiócsillagász legszívesebben az eget kutatja. Jeleket vár, választ az űrbe sugárzott földi üzenetekre. Ezért nem is lepődik meg amikor sikerül elkapnia egy a naprendszerünkön túlról érkező adást. A felfedezés jelentőségét azonban rajta kívül mintha senki sem értékelné, így napokon belül elveszti állását és az egyetlen szem- és fültanút, aki bizonyíthatná az igazát. Hamarosan saját megfigyelőállomást hoz létre és a következő idegen adás érkezésekor megdöbbentő titkot fedez fel: Az idegenek már megkezdték a föld meghódítását és az életkörülmények gyökeres megváltoztatását."

Azt hiszem, Charlie Sheent senkinek sem kell bemutatni. Azoknak, akik esetleg pikáns jelenetekre vágynak, csalódást kell, hogy okozzak; nincs szexjelenet. Őt is csak félmeztelenül látjuk. Ami a színészi játékát illeti, korrekt. De tényleg; hozza a szerepet. Hogy cuccozott-e már ekkor, nem tudom, de a konspirációs elméletektől bekattant figurát jól alakítja, az biztos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az idegenek úgy néznek ki, mint bármelyikünk, köztünk élnek, miközben a Földet a saját igényeikhez alakítják. A kivitelezés ötöst érdemel, talán 1-2-szer éreztem elbénázottnak a CGI technikát. Az űrlények is pöpecek. Van a filmnek egy különleges atmoszférája, mindemellett egy klasszikus összeesküvés-elméletes film; mint például A keselyű három napja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyfajta "emberréteget" húznak magukra.

 

Így születik meg EL CSÁRLI SÍNÓ!:D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindenképp ajánlom, egy laza esti filmezéshez kiváló. A konspirációs elméletek rajongóinak meg igazi csemege. Fordulatokkal teli, látványos és egy pillanatra sem ülepszik le a sztori. Készült egy második rész, amit nem néztem meg, félek, hogy elrontaná az élményt. Sokan mondták, hogy ramaty.

Színészi játék: 8/10

Látványvilág: 9/10

Forgatókönyv/Sztori: 9/10

 

Nézzük a kiadványokat:

Mirax:


Megjelenés dátuma: 2010.08.16.
Régiókód: 2
Képarány: 4:3
Szinkron nyelv: magyar DD 2.0, angol 5.1
Felirat nyelv: magyar
Extrák:

  • Információk a filmről,
  • Előzetesek,
  • Így készült a film

 

Mokép:

A magyar változat
szinkron: igen
felirat: igen
Játékidő
115 perc
Megjelenés dátuma
2010. augusztus 10.
Feliratok
magyar
Gyártó stúdió
MOKÉP
Extrák

Extrák:

  •     Interaktív menük
  •     Közvetlen jelenetválasztás

Hangsávok

  • magyar Surround
  • angol DD 5.1
  • angol DTS


Képformátum:
16:9

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://universal.blog.hu/api/trackback/id/tr52964114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása